Friday, January 5, 2007

Povestea carnatului pe care l-am mancat

Niste buni prieteni ardeleni ma regaleaza in fiecare an cu porcarii: carnati, sangerete, toba si alte racituri mniam-mniam...
Carnatii pe care i-am primit anul asta au avut o poveste. Facuti chiar de ei intr-un garaj din Bucuresti, fusesera rezultatul actiunii de misionariat a bunicii care debarcase la Bucuresti cu intentia clara de a-si instrui nepotii in arta porcariilor, asa cum bunica ei o initiase pe ea cu multi ani in urma.
Aici trebuie specificat ca bunica in cauza e unguroaica, ca si venerabila bunica a bunicii, iar pentru a prezerva arta facerii carnatilor bunica bunicii notase totul intr-un catastif: Retea, scenariul facerii carnatului de casa !
Nepotii, ancorati in actualitatea revolutiei in direct, au hotarat sa filmeze totul. Asadar, de solstitiu, in garajul nepotului, 3 generatii au turnat muncind la facerea porcariilor un fel de Reservoir Dogs al carnatului !
Sper sa fac rost de film si sa-l pun pe blog, desi la anul, comercializarea carnatului de casa va fi usor ilegala, si in plus, voi avea nevoie si de un traducator de maghiara !

No comments: